nieuws

Facultatieve
Sponsors

Johan Zwaanswijk (NIBESVV) en Uitvaart.Com werken gezamenlijk aan Uitvaartverzekering.com

16 januari 2009

Het Amsterdamse internetbedrijf Uitvaart.Com heeft Johan Zwaanswijk, verbonden aan het Nederlands Instuut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBESVV), bereid gevonden de website Uitvaartverzekering.com aanzienlijk te verbeteren en uit te breiden met een adviesrubriek.
Consumenten kunnen hier kosteloos vragen stellen over alles wat te maken heeft met de financiering van hun uitvaartwensen. Media maart zullen de eerste resultaten online te zien zijn op www.uitvaartverzekering.com.

Uitvaartfinanciering is een groeimarkt. Nederlanders denken in toenemende mate na over de invulling van hun uitvaart en sluiten hiertoe verzekeringen af.
In Nederland heeft 70% van de mensen een uitvaartverzekering. Maar er zijn ook andere mogelijkheden om in de kosten van de uitvaart te voorzien zoals sparen, deposito's etc.

Uitvaartverzekering.com zet alle mogelijkheden ter financiering van de uitvaart op een rij. Hiermee onderscheidt zich daarmee van de vele vergelijkingssites die commissie krijgen voor elke verkochte uitvaartverzekering.
Uitvaartverzekering.com belicht ook andere financieringsmogelijkheden en accepteert geen commissies van verzekeraars. Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn op die manier gewaarborgd.
Met de inbreng van een expert als Johan Zwaanswijk verwacht Uitvaart.Com consumenten nog beter te kunnen voorlichten.

Over Johan Zwaanswijk
Johan Zwaanswijk is al meer dan 35 jaar werkzaam in de verzekeringsbedrijfstak en verbonden aan NIBESVV. Gedurende vele jaren heeft hij een indrukwekkend aantal mensen opgeleid op het gebied van verzekeringstechniek.
Zwaanswijk is tevens auteur van het boekje Uitvaart Verzekerd, een uitgave van NIBESVV.

Over Uitvaart.Com
Het Amsterdamse internetbedrijf Uitvaart.Com is exploitant van 15 websites (zoals Uitvaart.nl, Uitvaartbranche.nl, Uitvaartverzekering.com, Condoleance.nl etc) die allemaal 1 ding gemeen gemeen hebben: ze richten zich op het levenseinde. Directeur van Uitvaart.Com is Peter van Schaik (38 jaar).

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >