nieuws

Facultatieve
Sponsors

Japanse delegatie bezoekt Yarden Crematorium Haarlem

9 augustus 2019


Naar aanleiding van het in 2018 verschenen boek: “Goodbye Architecture: De architectuur van crematoria in Europa”, is het afgelopen jaar een Japanse delegatie een rondgang aan het maken langs de diverse crematoria die beschreven staan in dit boek. De delegatie bestaat uit diverse architecten, professoren en managers uit de uitvaartbranche in Japan.

Het doel is om een deel van de bestaande 1014 crematoria in Japan te gaan verbouwen en te voorzien van een unieke uitstraling. Ook willen ze het gastvrijheids en serviceniveau verhogen binnen de diverse bestaande creamtoria.

Afgelopen woensdag 31 juli was Crematorium Haarlem, die ook uitgebreid aan bod komt in het boek, aan de beurt voor een visit. Locatiemanager Floris Jansen heeft ze samen met zijn team gastvrij ontvangen en een uitgebreide rondleiding gegeven. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke Hollandse lunch, die erg gewaardeerd werd.

De delegatie heeft mooie ideeën opgedaan wat betreft de bouw van het crematorium, de uitstraling van de aula en het vele licht dat overal de ruimten binnenkomt.

Kortom een geslaagde ochtend. Wie weet herrijst er een 2e crematorium Haarlem in Japan binnenkort……….
Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE