nieuws

Facultatieve
Sponsors

Invoering junior-lidmaatschap

10 september 2004


De NUVU heeft van verschillende kanten het verzoek gekregen om de toelating van kleinere ondernemingen mogelijk te maken.

Als grootste belangenorganisatie voor zelfstandige uitvaartondernemingen in Nederland beseft De NUVU dat in het belang van kwaliteit en professionaliteit op het gebied van uitvaartverzorging, kleine (beginnende) uitvaartondernemingen de mogelijkheid geboden moet worden om lid te worden van De NUVU.

Kleine zelfstandige uitvaartondernemers die de kwaliteitsgedachte van De NUVU willen delen en uitdragen en zich verder willen professionaliseren wordt tijdens en na de vakbeurs Uitvaart de mogelijkheid geboden om juniorlid van De NUVU te worden tegen een zeer aantrekkelijke contributie.
De beursactie – gratis lidmaatschap voor de rest van 2004 en 50% korting (zie voor meer informatie bij: Beursactie nieuwe leden) op de contributie voor 2005 – geldt ook voor dit lidmaatschap.

Het junior-lidmaatschap:

 • is uitsluitend bedoeld voor nieuwe aanvragen van
  uitvaartondernemingen die minder van 50 uitvaarten per jaar verzorgen
 • kent een vaste contributie van € 500,00 per jaar (excl. beursaanbieding)
 • kent een ruim aanbod faciliteiten, doch beperkt t.o.v. aspirant en erkende leden, maar gericht op ondersteuning en verruiming van de kwaliteit en professionaliteit van de onderneming.

  Meer informatie kunt u krijgen bij de stand (A.1.084) van De NUVU in de Jaarbeurs of via: info@nuvu.nl.

 • Heeft u op dit moment een
  uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219
  Dag en nacht bereikbaar  Nee, ga verder >