nieuws

Facultatieve
Sponsors

International Funeral Awards naar Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Op 10 september tijdens Open Dag

2 september 2011


Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6, Driehuis) houdt op 10 september een Open Dag. Iedereen is tussen 10.30 en 15.30 uur van harte welkom om kennis te maken met de uitgebreide dienstverlening en mogelijkheden van het gedenkpark.

Westerveld is tijdens de Open Dag tevens gastheer van de landelijke jurydag voor de International Funeral Awards (IFA). De IFA reikt jaarlijks prijzen uit voor de meest vernieuwende initiatieven binnen de uitvaartbranche. De combinatie van een Open Dag én een jurydag betekent voor bezoekers een uitstekende kans om zich niet alleen te laten voorlichten over de mogelijkheden van Westerveld, maar ook om kennis te maken met opvallende ontwikkelingen.

Begraven of cremeren

De keuze tussen begraven en cremeren is er een waarover u misschien niet dagelijks nadenkt. Toch is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is om een goede invulling te geven aan een uitvaart. En dan gaat het niet alleen over de talloze manieren waarop u een plechtigheid vorm kunt geven, maar ook over de keuze van aula, muziek, asbestemming, gedenktekens en de uitgebreide mogelijkheden voor de condoleance na afloop van de plechtigheid. Westerveld wil u graag voorlichten.
Tijdens de Open Dag kunnen bijna alle ruimtes worden bezocht. Er worden uitgebreide rondleidingen georganiseerd waarbij medewerkers uitleg geven en vragen beantwoorden. Ook is de bijzonder ingerichte Monumententuin te bezoeken en wordt gedemonstreerd hoe ‘begraven’ in zijn werk gaat.

International Funeral Awards

Op 10 september wordt ook een groot aantal opvallende initiatieven voor de uitvaartbranche gepresenteerd, niet alleen aan de deskundige jury van de IFA - een onafhankelijke, internationale organisatie van professionals binnen de uitvaartbranche - maar ook aan de bezoekers van de Open Dag. Tijdens de Open Dag worden de deelnemers met de meest bijzondere diensten of producten genomineerd voor een Funeral Award.

‘De Facultatieve Groep’

Begraafplaats & Crematorium Westerveld is een van de oudste particuliere begraafplaatsen én het eerste crematorium van Nederland en maakt deel uit van ’de Facultatieve Groep’. De kernactiviteiten van 'de Facultatieve Groep' (sinds 1874) zijn dienstverlening en techniek. Met over de hele wereld werkmaatschappijen en eigen vestigingen in tien landen is de Groep op tal van terreinen actief: van automatisering tot internationaal rouwtransport, van verzekeringen tot uitgeven en van thanatopraxie tot het leveren van benodigdheden voor de uitvaartbranche, ziekenhuizen en overheidsinstanties. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is ‘Eenheid in verscheidenheid’. Optimale sámenwerking met onze opdrachtgevers en als pártners streven naar de hoogste kwaliteit. Dát is waar 'de Facultatieve Groep' voor staat!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >