Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Interim-directeur René Collé vertrokken bij Yarden

donderdag 16 september 2019

Interim-directeur René Collé is alweer vertrokken bij Yarden, hij was sinds maart van dit jaar Managing Director bij Yarden Uitvaartverzekeringen N.V.. Het consumentenprogramma Radar liet zaterdag in haar uitzending weten dat de redactie aan Yarden heeft gevraagd waarom René Collé is vertrokken. Maar de uitvaartverzekeraar wil daar niet op reageren.

Het vertrek van Collé is wel opvallend omdat in juni ook al algemeen directeur Ron Bavelaar vertrok naar Univé. Deze zomer vertelde Collé nog aan Assurantie Magazine dat hij verwachtte dat verzekerden snel begrip zouden hebben voor het bevriezen van hun polissen. ‘Klanten zijn blij dat ze een pakket hebben, terwijl ze jarenlang in de veronderstelling leefden dat ze een sommenverzekering hadden’.

Tijdens de uitzending van afgelopen zaterdag werd duidelijk dat veel polishouders helemaal geen begrip hebben voor het versoberen van hun uitvaartverzekering. De Consumentenbond gaf aan heel veel klachten te hebben ontvangen en is begonnen met een groot onderzoek naar de polis-affaire.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder