nieuws

Facultatieve
Sponsors

‘Interessant’ kijkje achter de schermen bij Crematoria Twente op 14 april

8 april 2013

Crematoria Twente opent haar deuren in Almelo en Enschede om bezoekers een kijkje te geven in de interessante, maar onbekende wereld van de uitvaart. Van rouwvervoer en erfrecht tot live-muziek en catering. Over alle facetten die kleven aan een uitvaart worden belangstellenden op de hoogte gebracht bij de ‘Twentse Uitvaart Informatiedag’ op zondag 14 april. De Vereniging Uitvaartondernemingen Oost-Nederland (VUON) organiseert de informatiedag waarbij Crematoria Twente als deelnemer bijdraagt aan een informatieve dag.

Tijdens de informatiedag is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met uitvaartondernemers en uitvaartsprekers die hun kennis en ervaring willen delen met geïnteresseerden. Daarnaast zijn er speciaal ingerichte ‘themahoeken’ die de aanwezigen meer informatie geven over specifiekere uitvaarten. Ze geven inzicht in het tot uiting laten komen van passies voor bijvoorbeeld natuur en sport, het samenstellen van een kinderuitvaart of het organiseren van een thuisopbaring. Op deze manier krijgen alle bezoekers een overzichtelijk beeld van de trends en ontwikkelingen binnen de uitvaart.

De locaties van Crematoria Twente in Almelo en Enschede zijn op zondag 14 april geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Voor bezoekers is er koffie en een kleine versnapering om alle informatie te verwerken. Tijdens de informatiedag is ook aan kinderen gedacht. Medewerkers van kinderopvang Catalpa bezorgen de kinderen een leuke middag in een gezellig ingerichte kinderhoek. Meer informatie over de Twentse Uitvaart Informatiedag is te vinden op www.vuon.nl en www.crematoriatwente.nl.

Over VUON
De vereniging van Uitvaartorganisaties in Oost-Nederland is een overkoepelende organisatie voor uitvaartondernemingen werkzaam in Twente, Salland en een gedeelte van de Achterhoek. Naast belangenbehartiging voor haar leden heeft de VUON tot doel om de goede naam en faam van de regionale organisaties in de uitvaartverzorging in stand te houden en te bevorderen.

Crematoria Twente/Oost Nederland
Bij Crematoria Twente/Oost-Nederland staan nabestaanden centraal. Zij krijgen de mogelijkheid om respectvol en volledig naar eigen wens afscheid van hun dierbare te nemen. Er zijn talloze manieren om voor, tijdens en na de crematieplechtigheid, betekenis te geven en betekenis te ontlenen aan het leven van de overledene. Sleutelwoorden zijn gastvrijheid, inlevingsvermogen, betrokkenheid en flexibiliteit. De sfeervolle en moderne accommodatie en de grote deskundigheid en professionaliteit van de medewerkers, zorgen voor rust en een vertrouwd gevoel.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE