nieuws

Facultatieve
Sponsors

interactieve middag over muziek en rouw

28 augustus 2017

Op zondag 10 september a.s. om 13.00 uur is er in het Andante Café een interactieve middag met als onderwerp ‘muziek en rouw’.

Muziek en verwerken dat je iemand die je lief had kwijt bent, gaan vaak samen. Het is niet voor niets dat bijna op alle uitvaarten muziek geluisterd wordt. Muziektherapeute Anneke Naaijkens-Doek werkt in haar praktijk met mensen die iemand verloren hebben en dit verlies een plek willen geven.

Tijdens deze interactieve middag zal zij kennis en ervaringen delen over wat muziek kan bieden in het rouwproces. We zullen muziek luisteren die herinneringen oproept en daarmee overledenen herdenken. Ook zal Anneke laten zien en ervaren hoe zelf muziek maken een bijdrage kan leveren aan het een plek geven van een verlies. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is het niet nodig om eerder muziek gemaakt te hebben.

Graag aanmelden via info@crematoriumtilburg.nl o.v.v. Andante Café 10 september of via 013- 468 62 04.= Voor eventuele verdere informatie: www.piumosso.nl, www.stervenenrouw.nl en
www.crematoriumtilburg.nl/agenda


Andante Café is een initiatief van het Crematorium Tilburg. U bent in de ochtend vanaf 11.00 uur welkom als u alleen een kopje koffie of thee wilt komen drinken. De ontvangst van het middagprogramma is om 12.30 uur en we starten om 13.00 uur. Er zijn geen entreekosten, koffie & thee is gratis. We verwachten dat de eindtijd ongeveer om 16.00 uur zal zijn.
De bijeenkomst is in Andante Café in het park van het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg (parkeerterrein rechts en dan het ronde gebouw achteraan).

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >