nieuws

Facultatieve
Sponsors

InStijl Media introduceert Uitvaartvideo.nl

8 september 2017


Online reclamebureau InStijl Media heeft recent haar product Uitvaartvideo. nl gelanceerd. Het betreft een nieuwe manier van beeldgebruik binnen de uitvaartbranche. Met de video, die geheel uit zelf geuploade foto’s wordt opgebouwd, kunnen nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaartdienst hun dierbaarste herinneringen laten zien.

De ontwikkeling van het nieuwe product begon na een persoonlijk verlies van
een van de partners van InStijl Media, Ronald Tannemaat. “In 2016 verloor ik
mijn vader, wat mij op het idee bracht van een video met herinneringsbeelden
in plaats van een statische presentatie van losse foto’s. Het idee en de uitvoering wekte de interesse van de branche en ik besloot om het binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen. Het eindresultaat is Uitvaartvideo.nl geworden, een innovatief product waar we bijzonder trots op zijn.”

De bedenkers en makers hebben met de ontwikkeling ervan vooral rekening
willen houden met de veelheid aan emoties en verplichtingen die na een sterfgeval ontstaan. Voorwaarde was dan ook dat het voor de nabestaanden een zeer persoonlijk en eenvoudig samen te stellen maatwerkproduct werd. Via de website Uitvaartvideo.nl kan men in slechts 5 stappen een video samenstellen en bestellen. Bovendien heeft men de keuze uit verschillende thema’s en diverse soorten muziek die de persoonlijke sfeer van de video versterken.

Ondanks de nog korte tijd dat de uitvaartvideo op de markt is, bestaat er al een toenemende vraag naar, aldus InStijl Media. Naast bestellingen van particulieren zijn ook al de eerste samenwerkingen met professionele bedrijven in de uitvaartbranche ontstaan.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE