nieuws

Facultatieve
Sponsors

Inschrijving Uitvaartbeurs Amsterdam vanaf vandaag open voor iedereen

1 december 2017


Op zaterdag 14 april 2018 wordt de derde editie gehouden van Uitvaartbeurs Amsterdam. De historische Westerkerk in het hartje van de Jordaan is wederom het decor voor de beurs. Bedrijven die zich willen presenteren kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Wilt u meeprofiteren van het succes van Uitvaartbeurs Amsterdam? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier(pdf). In de pdf vindt u informatie over de tarieven, de mogelijkheden en de beursplattegrond (zodat u zelf een plek kan kiezen). Download het inschrijfformulier hier.

video editie 2017

Bekijk hier het sfeerverslag van 2017 waarin standhouders vertellen over hun ervaringen op Uitvaartbeurs Amsterdam.

Website:www.uitvaartbeurs.amsterdam.
Twitter: @UitvaartAMS
Facebook: UitvaartbeursAmsterdam

Vragen?

Heeft u ook interesse? Neem dan contact op met Peter van Schaik (06-542 185 62) of Wiljan Bakker (06-429 429 56) om dit te bespreken. Mailen kan uiteraard ook: info@uitvaart.nl.

Media aandacht uit heel Nederland maar ook mondiaal

De media weten de weg naar de uitvaartbeurs in de Westerkerk goed te vinden. Bij de eerste editie trok de beurs de aandacht van lokale-, regionale- en landelijke media. De derde editie trok zelfs de aandacht van grote internationale kranten en televisiestations waaronder Yahoo News, Al Jazeera, The Mirror, maar ook landelijke Nederlandse media als De Telegraaf, AD, RTL, NOS, 3FM, Radio 2 etc.
Zie ook artikel:

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE