nieuws

Facultatieve
Sponsors

Informatieve open dag algemene begraafplaats Brandenburg

4 april 2023

Gemeente De Bilt nodigt u graag uit voor de informatieve open dag op de algemene begraafplaats Brandenburg. Op 15 april tussen 10.30 en 14.30 uur, staan wij voor u klaar om u alles te vertellen over onze begraafplaats en haar mogelijkheden.

Op deze dag worden er rondleidingen gegeven door Douwe Tijsma, die u alles kan vertellen over de rijke historie van de begraafplaats. U kunt aansluiten bij een rondleiding om 10.30 uur of om 12.30 uur. Wij geven u ook graag meer informatie over het nieuwe strooiveld, de urnentuin, en u kunt zien hoe wij een graf delven. Daarnaast zijn wij bezig met de natuur op onze begraafplaats: er worden voor de urnentuin speciale houten urnen aangeboden.

Wij beantwoorden graag al uw vragen over de kosten en mogelijkheden van de begraafplaats. Ook zijn er ondernemers aanwezig die u informatie kunnen geven en uw vragen beantwoorden over het organiseren van uitvaarten.

Tot 15 april tussen 10.30 en 14.30 uur op de Algemene Begraafplaats Brandenburg aan de 1e Brandenburgseweg 38 in Bilthoven.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >