nieuws

Facultatieve
Sponsors

Informatieavond: Hoe ontzorg ik mijn nabestaanden?

25 oktober 2018

Na een overlijden komen er, naast emoties, veel zaken op nabestaanden af. Wat kan u zelf op voorhand doen om uw nabestaanden te ontlasten? Dat kan op verschillende manieren. U kunt heel praktische zaken, zoals de financiën en verdeling van erfstukken goed regelen van te voren. Maar ook meer emotionele zaken door de invulling van de uitvaart en de afscheidsbijeenkomst uw persoonlijke vorm en invulling te geven.

Om hierbij te helpen organiseert Welkom op mijn Uitvaart, een initiatief van Rebel’s Begrafenisonderneming, op 14 november in Almere en op 28 november in Huizen een informatieavond met workshops over dit onderwerp. In 4 verschillende workshops worden de onderwerpen in kleine groepjes besproken waarin duidelijke tips en handvatten worden gegeven om zelf mee aan de slag te gaan. De workshops staan onder begeleiding van een specialist op het betreffende vakgebied.
Er zijn 4 workshops met de onderwerpen:

  • Hoe regel ik mijn financiën vooraf? Bankzaken en schenken bij leven door de Financiële Huysarts
  • Hoe werkt erven en uw belangen behartigen als u het niet meer kunt? Door Moulijn Netwerk Notarissen
  • Hoe vul ik de afscheidsbijeenkomst in? Door ritueelbegeleider Elly Herms
  • Hoe geef ik mijn uitvaart vorm? Door uitvaartbegeleider Mijndert Rebel


De informatieavond vindt op 14 november plaats in het Van der Valk Hotel in Almere en op 28 november in OpMaat Vergaderen in Huizen. Beide avonden starten om 19.30 uur. Aan deze workshops zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie en inschrijvingen via de website www.welkomopmijnuitvaart.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >