nieuws

Facultatieve
Sponsors

Informatie- en inspiratiedag Tri Limes Uitvaartzorg, Steenwijk/Tuk

12 december 2006

Op zaterdag 16 december a.s. organiseert Tri Limes Uitvaartzorg en -begeleiding een informatie- en inspiratiedag. Iedereen die wel eens meer wil weten over wat er kan en wat er mag bij een uitvaart is van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uurin de Mennozaal van Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ Steenwijk (De Bult). De toegang is gratis.

Het is een beknopte beurs, waar u een uitvaartbloemist kunt ontmoeten, een ritueelbegeleidster, een rouwfotograaf, een rouwtherapeute, keramisten met afscheidsbeelden en urnen. Natuurlijk kunt u kennis maken met Berber de Haan, uitvaartbegeleider en eigenaar van Tri Limes. Zij presenteert haar zuiver zijdenl ijkwaden. Ook collega-onderneemster Annerie Kremer uit Meppel is aanwezig. Beide onderneemsters werken samen, o.a. in het organiseren van een serie lezingen onder de titel Dood! Gewoon... In januari en februari worden deze lezingen gehouden in Havelte.
Op de informatie- en inspiratiedag is een kinderactiviteit, er wordt gezongen, er is voordracht en om 16.00 uur kunnen belangstellenden deelnemen aan een korte wandeling op het Inspiratiepad van Buitengoed Fredeshiem. Zorgvuldig gekozen teksten langs dit pad kunnen helpen een overleden dierbare te gedenken. Kijk voor meer info op www.trilimes.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >