nieuws

Facultatieve
Sponsors

In Pace DELA Uitvaartverzorging behaalt prestigieuze Amerikaanse kwaliteits-award

Eerste toekenning buiten de VS

6 oktober 2006

In Pace DELA Uitvaartverzorging in Oldenzaal heeft als eerste uitvaartonderneming buiten de Verenigde Staten de ‘Pursuit of Excellence’-status gerealiseerd. Het behalen van deze prestigieuze status betekent dat de onderneming voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de Amerikaanse uitvaartbranche-organisatie National Funeral Directors Association (NFDA). Op dinsdag 17 oktober aanstaande ontvangt Ben Kalter, Directeur van In Pace DELA Uitvaartverzorging, de award die behoort bij het realiseren van het ‘Pursuit of Excellence’ kwaliteitsniveau.

‘Golden Eagle’ award
Kalter ontvangt de zogenaamde ‘Golden Eagle’ award persoonlijk uit handen van NFDA-president Robert J. Biggins. De officiële uitreiking vindt plaats in Philadelphia tijdens de NFDA Convention & Expo. Volgens de NFDA is de Pursuit of Excellence een waardering voor uitvaartondernemingen die helpen het taboe rond dood en overlijden te doorbreken en die innovatief werken aan verbetering en uitbreiding van hun dienstverlening.

Uitgebreid kwaliteitsprogramma
Aan het verkrijgen van de award is een intensief traject van twee jaar voorafgegaan. In een uitgebreid Pursuit of Excellence Programma heeft In Pace DELA moeten aangeven hoe de organisatie is ingericht en welke stappen zijn ondernomen om aan de strenge kwaliteitseisen van de NFDA te voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van opleidingsprogramma’s, nazorg, marketing, en publieksevenementen als open dagen en herdenkingsbijeenkomsten voor nabestaanden. Bovendien wordt het kwaliteitsniveau jaarlijks getoetst om de kwaliteitsstatus te behouden. In Pace DELA is in het NFDA-traject begeleid door Adapt Communicatie BV uit Deventer, een landelijk toonaangevend bureau op het gebied van marketing in de uitvaartzorg.

Teamprestatie
In Pace DELA Uitvaartverzorging uit Oldenzaal is sinds 2004 lid van de NFDA. Directeur Ben Kalter: “Als innovatieve onderneming werken we hard aan het bereiken en handhaven van een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau. Zeker in de uitvaartzorg is dat uiteraard van het grootste belang. We streven ernaar betrokken, integer en ondernemend te zijn, en het behalen van de Pursuit of Excellence is daar de bevestiging van. Het is een geweldige prestatie, waar we als team enorm trots op mogen zijn. We hebben dit met zijn allen bereikt. Het behalen van deze status betekent dat we op de goede weg zijn; het is een officiële waardering van de kwaliteit die we te bieden hebben.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >