nieuws

Facultatieve
Sponsors

In Pace DELA organiseert Notarisavond

6 juli 2012

Wat regelt u bij een notaris en wat is nabestaandenzorg? Om deze vragen voor u te kunnen beantwoorden organiseert In Pace DELA de Notarisavond op donderdag 12 juli om 19.30 uur in haar uitvaartcentrum aan de Schipleidelaan 55 te Oldenzaal. Gastspreker deze avond is notaris Hans Kroezen.

Als uitvaartverzorger helpen wij u in één van de moeilijkste periodes in uw leven. We kunnen u helpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Volgens Alex Fokkinga, uitvaartverzorger bij In Pace DELA: ’Het verdriet kunnen we niet weg nemen maar met onze nabestaandenzorg staan wij u graag met raad en daad bij.’ Deze dienst is geheel kosteloos en maakt standaard deel uit van alle uitvaarten die In Pace DELA verzorgt.

Na een uitvaart begint het vaak pas, weet Eric Moleman te vertellen. Als manager uitvaartverzorging van In Pace DELA hoor ik families dit regelmatig zeggen. Om hierbij te kunnen helpen heeft DELA de nabestaandenzorg. Na de uitvaart neemt Anita Heidemann, de consulent van onze Nabestaandendesk, contact met de familie op. Zij vraagt waar u hulp bij nodig heeft en geeft aan wat er verder allemaal moet gebeuren. Bijvoorbeeld op het gebied van uitkeringen, bankzaken, de belastingaangifte, emotionele hulp of de erfenis.

Als er een testament is dan is het verstandig om de notaris te informeren over het overlijden. Na de uitvaart maakt de notaris bekend hoe uw naaste de erfenis wilde verdelen. Als u erfgenaam bent dan moet u dat kunnen bewijzen bij veel organisaties met een verklaring van erfrecht. Notaris Hans Kroezen vertelt u hier graag meer over tijdens de Notarisavond.

Donderdag 12 juli van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie Uitvaartcentrum In Pace DELA,
Schipleidelaan 55 te Oldenzaal.

Deze avond bieden wij kosteloos aan, laat u ons weten met hoeveel personen u komt? Dat kan telefonisch op 0541 – 515 999 of via inpace@dela.org.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE