nieuws

Facultatieve
Sponsors

In liefde gedenken rond valentijnsdag

8 februari 2021

In liefde gedenken Online
Rebel's begrafenisonderneming

Rond Valentijnsdag organiseren Rebel’s begrafenisonderneming de herinneringsavond In Liefde Gedenken. Dit jaar zou deze verlichte avondwandeling extra bijzonder zijn geweest door de huidige weersomstandigheden. Maar helaas kan door de huidige coronamaatregelen en de avondklok het dit jaar niet plaatsvinden.

In liefde gedenken Online

Maar zeker na het afgelopen jaar kan er veel behoefte zijn om te gedenken. Vele dierbaren zijn ontvallen en daarom willen wij stilstaan bij het gemis dat er is. Wij hebben een speciale herinneringspagina ingericht met daarin passende muziekstukken, gedichten en de ruimte om de naam van een dierbare te noemen. Daarnaast willen wij op 12 februari gezamenlijk een herinneringslicht ontsteken.

Herinneringslicht 12 februari 20.00 uur

Op de online gedenkpagina is de mogelijkheid om een digitaal kaarsje te ontsteken op een eigen moment, maar wij willen dit ook graag met elkaar doen. Om in verbondenheid door het licht verdriet te delen. Wij nodigen u dan ook uit om met ons komende vrijdag een herinneringslicht te ontsteken thuis om 20.00 uur. U mag een foto uploaden op de gedenkpagina, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Almere op www.uitvaartalmere.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >