nieuws

Facultatieve
Sponsors

In dialoog over leven met de dood

30 maart 2015

‘Muzikale schouders’ is het thema van de derde dialoog over leven met de dood die zondag 12 april a.s. gehouden wordt in Andante Café bij Crematorium Tilburg.

Bij een uitvaart klinkt altijd muziek. Meestal muziek die een speciale betekenis had voor de overledene of herinnert aan een bijzondere tijd die je samen deelde. Muziek kan nabestaanden helpen om uiting te geven aan hun gevoel en verdriet, iets wat met woorden op dat moment niet zo goed lukt. Ook kan muziek de periode daarna troost bieden, een muzikale schouder zijn om op te leunen.

In dit bijzondere dialooggesprek gaan we luisteren naar door de deelnemers zelf gekozen muziek en ieders verhaal daarbij. Leeftijd en muzikale voorkeur zijn niet van belang. Voorop staat het delen van eigen ervaringen en het zonder oordeel luisteren naar elkaar.


Foto: Ger Thonen / Pix4Profs

De dialoog wordt geleid door ritueelbegeleider bij afscheid Rob van Tilburg. Er is ruimte voor 6 tot 8 deelnemers. Aanmelden kan per mail: rob@robvantilburg.com, of (indien u geen e-mail heeft) telefonisch: 06-1430 6565. U bent zondag 12 april vanaf 12:30 uur van harte welkom in de nieuwe aula ‘Andante’ van Crematorium Tilburg aan de Karel Boddenweg 5. De dialoog start om 13:00 uur en duurt tot circa 16:00 uur. Deelname en koffie/thee zijn gratis. Meer informatie: www.stervenenrouw.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >