Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Illustone®, een lichtdoorlatend beton voor grafmonumenten

woensdag 8 december 2010

Memorial Design B.V. brengt een nieuw materiaal op de markt: illustone®, een lichtdoorlatend beton. Het materiaal is in veel opzichten te vergelijken met natuursteen. Het is net zo duurzaam en op dezelfde manier te bewerken. Illustone® is 100% recyclebaar.

De platen en blokken kan men slijpen, zagen, boren, polijsten en beletteren. Het gemodificeerde beton kan worden voorzien van een patroon van glasvezels. Deze vezels, met een diameter van 1 tot 3mm, transporteren licht. Zo kunnen zowel patronen op maat als standaardafbeeldingen in het grafmonument worden aangebracht. Te denken valt aan een familiewapen, logo of zelfs de contouren van een gezicht.Bij gebruik van een donkere kleur steen lijkt het alsof er een lichtgevende afbeelding op staat. Deze is van alle kanten goed te zien, zelfs bij bewolkt weer! Natuurlijke en kunstmatige lichtbronnen zorgen voor een spel van licht en schaduw. Geschikt voor grafmonumenten en accessoires, maar ook voor vloeren, gevelbeplating, tafels, balies, enz.

Een monument van  illustone® is bijzonder en persoonsgebonden.
Een plaat met de afmetingen van BxHxD= 600x900x20mm is te bestellen vanaf € 599,--


Op 2 november jl is deze wereldprimeur, illustone®, stijlvol gepresenteerd. Bekijk hieronder de video:Voor meer informatie, neem contact op met:

Sylvia Dekker van Memorial Design BV
Telefoon: 023 5481250
Mobiel: 06 50251891
E-mail: sylvia@memorialdesign.nl

Adres
Nijverheidsweg 41
2102 LK Heemstede

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder