nieuws

Facultatieve
Sponsors

Honderden nemen afscheid Koos Alberts

5 oktober 2018

Honderden mensen hebben donderdagavond afscheid genomen van volkszanger Koos Alberts. Voor het crematorium in Leusden stonden de hele avond lange rijen met mensen die Alberts de laatste eer wilden bewijzen.

Vrijdag wordt de zanger in besloten kring gecremeerd. De aula van het crematorium staat vol met kransen en bloemstukken die zijn meegebracht door de fans.

Reageer op dit artikel

Reacties:


22 december 2019 om 9:47

A.Merks

Bovenstaande bericht is mijn broer!
Hij is 57 en uitgedialyseerd.
Hij gaat Koos bezoeken !


5 oktober 2018 om 15:33

Willie Merks

Joke,Christa,en Dave, ik heb het er moeilijk mee,ik zit al 46 jaar in de muziek en kocht de allereerste cd single dat was"ïk verscheurde je foto"daarna toen elke week een cd uitkwam werd dezzegekocht omdat wij begonnen met een Drive-in Show en daarin draaiden wij koos constant,en de mensen dansten er op,hij was van ons,wij hadden een gezellige avond met koos zijn muziek.En Joke vergezeldee hem overal naar toe,ik ben in het eerste jaar 1999 ooit eens bij jullie in Hierden geweest,toen had ik net mijn rijbewijs,en reed op een vrijdagavond naar Hierden,ik heb Joke ggesproken aan de deur,en ben daarna weer weggereden.Het zal moeilijk worden voor iedereen want hij was de zanger van het gewone volk,een echte jordanier,in hart en nieren,zijn muziek zal blijven voortleven in mijn audio en in mijn hart,ik ben een echte fan van de nederlandse muziek,want dat is mij 46 jaar met de paplepel in gegoten.Joke,Christa,Dave kinderen en kleinkinderen heel veelsterkte met dit verschrikkelijke verlies.afz.W.H.M.Merks Berlicum Noord Brabant


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE