nieuws

Facultatieve
Sponsors

Hoe zorgvuldig gaat u om met de gegevens van een familie?

15 januari 2020


Zorgvuldig omgaan met de gegevens van overledenen en familie. Voor de meeste van ons een vanzelfsprekende zaak. Maar hoe zorgvuldig is zorgvuldig?

Stel dat u de gegevens van een uitvaart in MS Word of in MS Excel registreert. Deze gegevens staan op een laptop of voor grotere bedrijven geldt dat ze misschien op een server staan. Maar hoe goed zijn deze gegevens beveiligd?

Wat als uw hardware crasht of wordt gestolen? En hoe vaak heeft u getest dat een back-up ook daadwerkelijk kan worden teruggezet?

Zo maar een paar vragen die je je niet hoeft te stellen als je met FuneralView uitvaartsoftware werkt. De software werkt in een superbeveiligde cloud (MS Azure) en is altijd, vanaf elk apparaat met een browser beschikbaar. Bovendien kunt u, zelfs met uw smartphone, uw complete digitale archief per dossier opvragen.

Bijkomend voordeel is dat er geen server meer hoeft te worden aangeschaft en beheerd. Dat zijn kosten die er normaliter stevig inhakken.

Kosten

De gemiddelde kosten van een uitvaart bedragen volgens de consumentenbond zo’n € 7.500. Stel u verzorgt 1 uitvaart per week. Zou u dan voor minder dan 0,15% van die omzet (ofwel €39 per gebruiker per maand) niet een systeem willen hebben dat je op al dit soort terreinen ontzorgt?

Zien is geloven

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u nader geïnformeerd worden over FuneralView? Bel dan voor een vrijblijvende (online) demo. De enthousiaste medewerkers van FuneralView helpen u graag verder. www.funeralview.nl / 0527 699900 / info@funeralview.nl

Waar het echt over zou moeten gaan

En dan vergeten we te vertellen dat u naast een veilige omgeving met FuneralView een complete dossieradministratie kunt voeren, met een productcatalogus, begrotingen, overbrengingen, bestelbonnen, vrije opmaak van documenten, facturatie, koppeling naar financiële administraties, polis-administratie, depotadministratie, meerdere vestigingen, toegangsbeveiliging en nog veel meer!

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE