nieuws

Facultatieve
Sponsors

‘Hoe overleef ik de decembermaand’

Lezing door Annemarie Revenberg - Mulder bij Yarden Vereniging Overijssel

24 oktober 2011

Op dinsdag 8 november vertelt Annemarie Revenberg over hoe je de decembermaand overleeft na het verlies van een dierbaar persoon. De Meenthe in Steenwijk is het decor voor de informatieve en interactieve lezing van Annemarie. Er worden handvatten aangereikt om de feestdagen door te komen. Dankzij de hoge mate van interactie die Annemarie in haar lezing nastreeft, worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om al hun vragen te stellen. De lezing van Annemarie Revenberg start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur worden bezoekers ontvangen met koffie en thee. De toegang is gratis.

Mensen die een dierbaar persoon zijn verloren hebben het vaak al moeilijk. Met de decembermaand in het vooruitzicht lijkt het nog moeilijker. Winkels, kranten, tv, reclame, alles en iedereen is gericht op gezellige, sfeervolle feestdagen. Mensen in rouw niet, integendeel, zij zien tegen de feestdagen op, juist omdat het dan zo voelbaar is dat hun dierbare daar niet lijfelijk bij aanwezig is. Handvatten worden aangereikt en bezoekers krijgen de gelegenheid om al hun vragen te stellen. Yarden Vereniging en Annemarie Revenberg streven er naar om deze avond een warme en gemoedelijke sfeer uit te laten stralen. U kunt uw steentje bijdragen aan deze avond, ook als u door een ernstige ziekte tegen de decembermaand opziet bent u van harte welkom.

Vooraf aanmelden

Annemarie Revenberg geeft haar lezing ‘Hoe overleef ik de decembermaand’ op dinsdag 8 november om 20.00 uur in De Meenthe, Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk. Vanaf 19.30 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. Tijdens de lezing is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Bezoekers dienen zich vooraf telefonisch of per e-mail aan te melden bij Yarden Vereniging Overijssel via 06 4998 3360 of overijssel@yarden.nl.
De toegang is gratis.

Annemarie Revenberg – Mulder

Annemarie Revenberg – Mulder heeft 14 jaar in de gezondheidszorg gewerkt als activiteitenbegeleidster, leidinggevende en docent. In dit werk, met name met ouderen, is zij veel geconfronteerd met vele soorten verlies. Verlies hoort bij het leven maar leven met een verlies is moeilijk. Zij heeft opleidingen gevolgd in rouwbegeleiding. Vanaf maart 2004 richt zij zich geheel op verliesbegeleiding en werkt zij vanuit haar eigen praktijk “Dans om Balans”.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE