nieuws

Facultatieve
Sponsors

HIERNAMAIL ..... maakt mailen na dood mogelijk

23 oktober 2009


Mailfromheaven.nl is een website waar men GRATIS berichten en foto’s kan plaatsen die automatisch per e-mail zullen worden verzonden naar alleen de geselecteerde personen, nadat men er niet meer is. De site maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier na het overlijden nog berichten te sturen naar bijvoorbeeld vrienden, familie, collega’s, kennissen, minnaars of minnaressen of aan heel Nederland. Niets is gek en alles kan !

Tijdens het leven worden de boodschappen gecodeerd opgeslagen. Deze zullen alleen toegankelijk zijn met een eigen gekozen wachtwoord. Ook de beheerders van mailfromheaven.nl hebben hier geen toegang toe. Dit om de vertrouwelijkheid van de boodschappen te kunnen waarborgen. Wel is het mogelijk om tijdens het leven de boodschappen zelf weer te wijzigen of te verwijderen op elk gekozen moment.

Omdat men vaak heel bewust met het leven, vrienden, familie en geliefden bezig is, is er nu een unieke mogelijkheid om zich op het overlijden voor te bereiden zonder naar een notaris te hoeven gaan. Dit zolang het geen juridische zaken betreft.

Prijs voor consumenten: Gratis!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >