nieuws

Facultatieve
Sponsors

Het Muzekoor zingt op de herdenkingsdag in het Crematorium Tilburg

Herdenkingsdag 31 oktober 2010

8 oktober 2010


Bij het Crematorium Tilburg is zondag 31 oktober een herdenkingsdag voor iedereen die familie, vriend, partner of kind wil herdenken.

Voor degene die de urnentuinen of de begraafplaats wil bezoeken is de deur van aula 2 Atrium vanaf 10.00 uur geopend en bestaat de mogelijkheid om kosteloos een kopje koffie of thee te nuttigen in de koffiekamer.

De aanvang van het concert door het Muzekoor is om 13.30 uur en vindt plaats in de aula. Het Muzekoor heeft voor dit optreden gekozen voor geestelijke en wereldse muziek uit de zeventiende eeuw tot heden. De liederen gaan over de dood en over de liefde. Het zijn onderwerpen die mensen in hun wezen raken.
Meer informatie kunt u lezen op www.crematoriumtilburg.nl.

U bent van harte welkom.

Het Muzekoor o.l.v. Peter van Meel is er in getraind om alles uit het hoofd te kunnen zingen zonder dat directie nodig is. Dat geeft de vrijheid om rechtop te staan, te bewegen, de focus daar te hebben waar je hem hebben wilt. Het Muzekoor kan ook theater maken. Optredens, uitwisselingen met andere koren, maar vooral prachtig en gedisciplineerd zingen in een theatrale context is de expertise van het Muzekoor.

Het repertoire van Het Muzekoor bestaat uit meerstemmige a capella koormuziek van de 15e eeuw tot en met het heden, met een lichte voorkeur voor dramatische componisten als bijvoorbeeld Purcell, Brahms, Fauré en Pärt.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE