nieuws

Facultatieve
Sponsors

Heropening Uitvaartcentrum Yarden & Smelt Hengelo

9 juni 2015


Na een grondige verbouwing heropent het Uitvaartcentrum Yarden & Smelt aan de Deldenerstraat haar deuren. Op vrijdag 12 juni zal de officiële opening worden verricht door de wethouder van Hengelo, Marcel Elferink en Sabrina Franken, directeur Yarden Uitvaartverzorging.

Het pand is verbouwd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zodat het aansluit op de huidige en toekomstige wensen van nabestaanden. Op zaterdag 13 juni kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen.

Het bijzondere aan deze verbouwing is dat het Uitvaartcentrum veel mogelijkheden biedt om met muziek, licht, kleuren en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en bij nabestaanden.

Feeling Environment

Feeling Environment

Tijdens de verbouwing heeft Uitvaartcentrum Yarden & Smelt zich laten leiden door het zogenaamde „Feeling Environment‟-concept. Deze gedachte gaat ervan uit dat de geuren, kleuren, temperatuur, uitstraling en geluiden in het uitvaartcentrum van grote invloed zijn op de manier waarop nabestaanden en bezoekers het afscheid ervaren. Er is gekozen voor veel warme, rustgevende kleuren, sfeervolle verlichting en smaakvol meubilair. Wilma Voortman, manager uitvaartzorg: “We vinden het belangrijk dat naast de goede dienstverlening van onze medewerkers ook de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Zo kan de ervaring van de plechtigheid een positieve bijdrage leveren aan het totale afscheid en het verwerkingsproces.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >