nieuws

Facultatieve
Sponsors

Heropening Uitvaartcentrum Monuta van den Toorn

20 september 2013

Afgelopen zomer heeft het pand aan de Jac. Dutilhweg 333 te Rotterdam een complete metamorfose ondergaan. Het interieur en de uitstraling van het pand zijn compleet onder de loep genomen om de locatie helemaal toe te spitsen aan de behoeftes van deze tijd.

Het pand beschikt nu ook over een 24 uurskamer, waar de nabestaanden op ieder gewenst moment bij hun dierbare kunnen zijn een prachtige dienstverlening wanneer men bijvoorbeeld thuis geen opbaar mogelijkheden heeft. Tevens beschikt het pand nu ook over een aula voorzien van allerlei moderne technieken waar men plechtigheden plaats kan laten vinden.

Om een ieder de kans te geven om een kijkje te komen nemen zullen wij voor zakelijke relaties en publiek 2 dagen Open Huis houden te weten:
Woensdag 25 september van 16.00 – 20.00 uur voor de zakelijke relaties en
Donderdag 26 september van 16.00 – 20.00 uur voor alle publiek.

Uiteraard beschikken wij in de regio Rijnmond over verschillende Uitvaartcentra hieronder treft u een paar links aan met de virtuele rondleidingen van onze panden in Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam zuid. Uiteraard nog geen virtuele rondleiding van ons net verbouwde pand want daar zouden wij u graag 25 en 26 september willen verwelkomen.

Memoriam Rotterdam
Schiedam
Hoek van Holland

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE