nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinrichting aula begraafplaats de Wijk

22 februari 2017

Op 17 januari 2017 heeft het college van B&W van De Wolden, besloten de aula op de begraafplaats in de Wijk over te dragen aan Gerda Habes Uitvaartzorg in de Wijk. Met als uitgangspunt dat de aula beschikbaar blijft voor alle inwoners. Op 16 februari 2017 heeft de gemeenteraad deze beslissing overgenomen.

Van opslag terug naar aula

De aula op de begraafplaats is haar oorspronkelijk functie in de loop der jaren kwijtgeraakt. Op dit moment wordt de aula voornamelijk benut voor de opslag van materieel, wat nodig is voor het kunnen uitvoeren van begrafenissen.

Nieuwe opslag

Met het besluit van college en raad om de aula over te dragen aan Gerda Habes Uitvaartzorg, is er behoefte gekomen voor een nieuwe opslag op het terrein van de begraafplaats. Deze nieuwe opslag komt achter op het terrein. Hier staat een kleine opslag, deze wordt gesloopt en vervangen door een groter gebouw.

Met de sloop van de kleine opslag is deze week gestart. Hierna wordt direct gestart met de bouw, wanneer dit is afgerond zal de aula overgedragen worden aan Gerda Habes Uitvaartzorg.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE