nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsconcert in Crematorium Rotterdam op Valentijnsdag

4 februari 2016

Dierbare herinnering

Valentijnsdag is de dag dat je mensen van wie je houdt, laat merken wat ze voor je betekenen. Juist daarom missen we op 14 februari onze overleden dierbaren in het bijzonder. Maar om de herinnering levend te houden, organiseert Crematorium Rotterdam (Maeterlinckweg 101) van 14.00 tot 15.30 uur een herdenkingsconcert. Het trio De-Lovely speelt een programma waarin liefde, vriendschap en troost centraal staan. Meld u aan op 010 480 33 44 of cre.rotterdam@yarden.nl. Graag ontvangen wij per e-mail de namen van dierbare(n) die worden voorgelezen. U bent van harte welkom. Ontvangst: vanaf 13.30 uur.

Dierbare herinnering

Valentijnsdag heeft in Nederland de laatste decennia meer betekenis gekregen en staat steeds meer in het teken van je geliefde laten merken dat je om hem of haar geeft. Locatiemanager Rob Benningen: “De dood van iemand is heel vaak ook het einde van een lange relatie tussen mensen. Het hele jaar door zijn er dagen waarop je eraan wordt herinnerd dat je iets met elkaar deelde. Een verjaardag, je trouwdag, de dag waarop je elkaar leerde kennen, maar ook dagen als Valentijnsdag. Juist dan voel je extra dat iemand er niet meer is. Ons crematorium is de plek waar iemand een dierbare heeft achtergelaten en daarom vonden wij het belangrijk op Valentijnsdag nabestaanden hier iets extra’s te bieden. Wij ontvangen iedereen met een kopje koffie of thee.”

Verlies heeft gevolgen

Jaarlijks verliezen door een overlijden zo’n 55.000 mensen hun partner. Voor veel mensen heeft dat verlies grote gevolgen. Gemiddeld stopt 25% van de achterblijvers daarna met werken en verzuimen mensen zo’n 170 dagen van hun werk als gevolg van rouw.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >