nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsconcert Essenhof 2013

3 oktober 2013

Dit najaar organiseert Essenhof wederom een Herinneringsconcert voor iedereen die behoefte voelt om in een troostrijke sfeer herinneringen te koesteren en/of stil te staan bij het verlies van een dierbaar persoon.

Als vaste medewerker van het Herinneringsconcert zal stadsdichter Marieke van Leeuwen een bijdrage leveren in de vorm van een gedicht over afscheid en verlies, herinneren of gedenken.

Programma
Het Herinneringsconcert 2013 vindt plaats op zondag 27 oktober aanvang 15.00 uur in de monumentale Thuredrith Aula op de begraafplaats aan de Nassauweg.

Het concert wordt verzorgd door het Drechtsteden Bachkoor onder leiding van Nico van der Meel.

Reserveren
Het concert is gratis toegankelijk, maar reserveren is noodzakelijk. Dat kan vanaf 1 oktober via e-mail essenhof@dordrecht.nl of telefonisch 06 51 39 79 52.

Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u naarhet concert wilt komen. Na afloop zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd.

Bereikbaarheid
De Thuredrith Aula ligt midden op de begraafplaats en is bereikbaar via de voetgangersingang aan de Dubbeldamseweg Zuid of via de ingang aan Nassauweg 200. Auto’s zijn niet toegestaan. Ontheffing van het rijverbod is mogelijk voor minder-validen.

Kijk voor verdere informatie op www.essenhof.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE