nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsconcert Essenhof 2012

5 oktober 2012

Dit najaar organiseert Essenhof wederom een Herinneringsconcert voor iedereen die behoefte voelt om in een troostrijke sfeer herinneringen te koesteren en/of stil te staan bij het verlies van een dierbaar persoon. De programmering is tot stand gekomen in samenwerking met de Kunstkerk.

Als vaste medewerker van het Herinneringsconcert zal stadsdichter Marieke van Leeuwen een bijdrage leveren in de vorm van een gedicht over afscheid en verlies, herinneren of gedenken.

Het Herinneringsconcert vindt plaats in de monumentale Aula die onlangs de naam Thuredrith Aula heeft gekregen.

Programma
Het Herinneringsconcert 2012 wordt gehouden op zondag 28 oktober aanvang 14.00 uur. Het concert wordt verzorgd door de internationaal vermaarde mezzo-sopraan Wilke te Brummelstoete, hoboïst Lex Bergink en Rob Nederlof op kistorgel en klavecimbel. Gezamenlijk zullen zij uiteenlopende werken ten gehore brengen van J.S. Bach.

Reserveren
Het concert is gratis toegankelijk, maar wegens het beperkte aantal zitplaatsen is reserveren noodzakelijk. Dat kan vanaf 1 oktober via e-mail: essenhof@dordrecht.nl of telefonisch 06 51 39 79 52. Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u naar het concert wilt komen. Na afloop zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd.

Bereikbaarheid
De Thuredrith Aula ligt midden op de begraafplaats en is bereikbaar via de voetgangersingang aan de Dubbeldamseweg Zuid of via de ingang aan Nassauweg 200. Auto’s zijn niet toegestaan. Voor minder-validen zijn rolstoelen beschikbaar. Wegens de werkzaamheden op het voorterrein is er een tijdelijke ingang rechts van de reguliere hoofdingang.

Essenhof Gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium
Nassauweg 200 3314 JR Dordrecht. reserveren noodzakelijk.
Dat kan vanaf 1 oktober via e-mail essenhof@dordrecht.nl of telefonisch 06 51 39 79 52.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE