nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsboekjes

9 oktober 2006


Binnenkort komt Inpressie uit Enkhuizen met herinneringsboekjes op de markt. De boekjes geven een impressie van het leven van de overledene en zijn voorzien van korte teksten, gedichten, persoonlijke uitspraken die betrekking hebben op de overledene. De boekjes kunnen uitgedeeld worden na de uitvaartplechtigheid of gebruikt worden als dankbetuiging en dragen bij aan het verwerkingsproces.

Inpressie biedt verschillende varianten zoals een kindervariant, pubervariant en volwassenvarianten. Aan de layout is veel aandacht besteed en doordat deze vast staat is het mogelijk om de boekjes in zeer korte tijd (ca. 4 à 5 dagen) samen te stellen, zodat de boekjes op de dag van de uitvaart beschikbaar zijn. De familie zoekt foto’s uit en mailt of verstuurt deze naar Inpressie. Voor de teksten, werkt Inpressie met voorbeeldteksten waaruit de familie een keuze kan maken of inspiratie op doet.

De boekjes zijn ca. 10 x 10 cm en bevatten ca. 16 pagina’s. De consumentenprijs per boekje zal tussen de € 7,95 en € 9,95 liggen incl. BTW en verzendkosten bij een minimum oplage van 50 stuks. Bij afname boven de 50 stuks wordt gewerkt met staffelkorting.
Inpressie is benieuwd naar uw reactie. Voor meer informatie, mailt u naar Inpressie, Anke Eenkoren, vergeetmijnietje@inpressie.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE