nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsbijeenkomst voor nabestaanden

17 maart 2015

Op zondag 22 maart om 11.00 uur houdt coöperatie DELA in Nijmegen een herinneringsbijeenkomst voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Deze vaak zeer goedbezochte bijeenkomsten zijn bedoeld om een moment stil te staan, terug te kijken en vooruit te kijken. Deze herinneringsbijeenkomst vindt plaats op de bouwlocatie van het nieuw te bouwen crematorium aan de Staddijk in Dukenburg.

Wanneer we afscheid moeten nemen van iemand die ons lief is, hebben we de behoefte om de herinneringen aan diegene vast te houden en te delen. Coöperatie DELA probeert bij te dragen aan het levend houden van de herinneringen en helpt nabestaanden de draad van het leven weer op te pakken. Bezoekers worden in pagode-tenten ontvangen met koffie en thee. Met deze bijeenkomst biedt DELA een moment om elkaar weer even te zien en te spreken. Ook worden er kaarsen gebrand, gedichten en verhalen voorgedragen en is er livemuziek met piano en zang. Parkeren kan op het terrein.

Aanmelden

Nabestaanden van DELA-leden in Nijmegen ontvingen een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Mensen die geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wel graag aanwezig willen zijn, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij Yvonne Tonneman via 06 10 28 22 95 of per e-mail ytonneman@dela.org.

Over coöperatie DELA

Zo’n 170 vestigingen, 2.400 medewerkers, bijna 44.000 uitvaarten per jaar en bijna 3,7 miljoen verzekerden maken de Coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al meer dan 75 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een ‘Great Place to Work’, heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland. www.dela.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >