nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsbijeenkomst crematorium Almelo.

29 december 2008

Afgelopen zondagavond vond er in het crematorium Almelo een herinneringsbijeenkomst plaats. Voor enkele honderden belangstellenden werd er in de aula muziek gepeeld en werden gedichten voorgelezen. Daarna werden de belangstellenden uitgenodigd om een kaars te plaatsen op een voor hen dierbare plek in de tuinen van het crematorium. Deze tuinen waren sfeervol verlicht met veel fakkels.

Nadien werden de belangstellenden ontvangen met een kop koffie of thee met een lekkernij. De belangstellenden waren over het algemeen erg onder de indruk en velen zouden erg graag zien dat volgend jaar een dergelijke herinneringsbijeenkomst opnieuw zou worden gehouden.

Directeur Marcel de Lange zei niet alleen verheugd te zijn met de grote belangstelling maar was vooral blij met de positieve reacties. Hij zegde toe dat er volgend jaar weer een dergelijke bijeenkomst zal worden gehouden. De datum daarvoor is vastgesteld op 27 december 2009.
Dit is gebeurd in overleg met de naastgelegen begraafplaats ‘t Groenendael waar voorafgaand ook een bijeenkomst wordt gehouden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >