nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsbijeenkomst Begraafplaats en Gedenkpark Heiderust Rheden

10 mei 2016

Op zaterdag 28 mei 2016 om 14.00 uur organiseren Uitvaartverzorging en Begraafplaats Heiderust in het kader van De week van de Begraafplaats een herinneringsbijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gehouden op de buitenplaats van het gedeelte voor natuurbegraven op Heiderust aan de Lentsesteeg 21 in Rheden. De bijeenkomst is kosteloos en toegankelijk voor iedereen die een dierbare wil herdenken.

De middag wordt begeleid door mevrouw Debby Klein Middelink en er is o.a. livemuziek van piano en cello door het Duo Celliano. Tijdens de bijeenkomst krijgen de aanwezigen de gelegenheid hun dierbaren te herdenken. Dit gebeurt o.a. door het gezamenlijk maken van een bloemstuk, van bloemen die door de organisatie uitgedeeld worden. Aanwezigen kunnen ook de naam van hun dierbare laten noemen. Indien zij daar prijs opstellen, kunnen zij dit doorgeven via info@iris-demol.nl of begraafplaatsen@rheden.nl

Iedereen die een dierbare wil herdenken, kan deze bijeenkomst bezoeken. Ook als het gaat om dierbaren die elders begraven of gecremeerd zijn. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en herinneringen op te halen onder het genot van een kopje koffie en thee.

De meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in de regio Arnhem vindt u op www.uitvaart-arnhem.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE