nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsbijeenkomst Allerzielen

29 september 2008


Verlies van iemand die je kent, is een persoonlijke en één van de meest ingrijpende ervaringen in iemands leven.
Iedere dienst, symbool of rite rond een overlijden dient, waar en op welke manier dat kan, bij te dragen om rouwenden in dit proces te ondersteunen.
Deze gedachte staat centraal bij de werkzaamheden van Crematoria Twente.

Ruim 55 procent van alle sterfgevallen in Nederland wordt gevolgd door een crematie.
Velen hebben wel eens een crematie meegemaakt en als de plechtigheid voorbij is gaan zij weer hun eigen weg. Maar er blijven ook mensen met hun verdriet achter.
Als wij op de een of andere manier kunnen helpen bij het verwerken van dit verdriet zullen wij ons daarvoor volledig inzetten.

Daarom zal er op 2 november a.s. (Allerzielen) een herinneringsbijeenkomst worden gehouden op het terrein van het crematorium in Usselo.

Om 18.00 uur zal er in de grote aula een samenkomen zijn, waarin naast muziek ook het gesproken woord kan helpen verlies te verwerken of om iemand te gedenken.
Daarna is er een rondgang over het terrein, waarbij de aanwezigen over het park kunnen gaan. De route loopt langs het columbarium, door de urnentuinen, langs de strooivelden het strooiveld Nirvana, langs de urnenvijver, door het Elzendal, langs de Sterrenheuvel en langs de Vlinderboom. Ook kan de openbare algemene nis worden bezocht.
Op de route staan vele bordjes met daarop gedachten en gedichten.

Afsluitend bestaat de mogelijkheid in de grote koffiekamer een kopje koffie of thee te gebruiken. Om 20.00 uur zal deze herinneringsbijeenkomst afgelopen zijn.

Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zich vanaf 17.30 uur bij ingang Zuid van ons crematorium in Usselo vervoegen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >