nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herdenkingskomsten natuurbegraafplaatsen

10 januari 2024

Alle warmte en lichtjes van december zijn langzaam weer opgeruimd. Maar de donkere dagen zijn nog niet voorbij. Misschien zijn ze daarom in deze tijd van het jaar nog donkerder dan rond de feestdagen. Op maandagavond 22 januari brengen we daarom de lichtjes terug in het bos op natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree. We organiseren op deze avond een hartverwarmende avond om alle dierbaren die we missen te herdenken.

In zowel deel Venlo als in deel Maasbree zullen vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur onze bezoekers ontvangen. Beide delen van de begraafplaats zullen met kaarsen sfeervol verlicht zijn. U kunt zelf een keuze maken welk van de gebieden u wilt bezoeken.

In Maasbree vindt u nabij de vijver onze stand waar u kosteloos een warm drankje en wat lekkers kunt halen. Ook krijgt u hier een kaarsje om mee te nemen naar het graf van uw dierbare(n). In Venlo staat eenzelfde stand nabij de boskapel.

U kunt op eigen gelegenheid en in alle rust een wandeling maken en een bezoek brengen aan het graf van uw dierbare(n). Er zal geen dienst of gezamenlijke bijeenkomst zijn deze avond. Het kaarsje dat u in een van onze standjes kunt ophalen mag u op het graf plaatsen. Als u weer gaat vragen we u om het kaarsje te doven en eventueel mee naar huis te nemen.

Parkeren deel Maasbree:

U kunt met de auto via de Maasbreeweg (ingang Rooth) het bos inrijden. Medewerkers zullen u begeleiden met parkeren. Na afloop kunt u de natuurbegraafplaats via de Maasbreeweg verlaten, uitgang Provincialeweg. Komt u met de fiets dan kunt u deze op de parkeerplaats aan het Rooth parkeren.

Parkeren Venlo

U kunt met de auto of fiets naar de parkeerplaats deel Venlo (Grote Blerickse Bergenweg 28) komen. Er zijn hier medewerkers aanwezig om het parkeren te begeleiden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >