nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herdenkingsdienst Milly Boele op internet

24 maart 2010

Vanmiddag tussen 12.00 uur en 14.30 uur wordt in Dordrecht een herdenkingsdienst gehouden voor het vermoorde meisje Milly Boele. De dienst wordt ook uitgezonden op internet. Daarnaast kunnen mensen die niet zijn uitgenodigd de dienst buiten de kerk via luidsprekers volgen.

De begrafenis van het 12-jarige meisje is om 16.00 uur op begraafplaats De Essenhof in Dordrecht. De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden en de begraafplaats is vanaf 15.00 uur gesloten voor publiek.

Milly Boele werd twee weken geleden vermoord. Een buurman van het meisje, de politieagent Sander V., zit op verdenking van de moord vast. In zijn tuin werd een week geleden het stoffelijk overschot van het meisje gevonden.

Knuffels
Haar verdwijning en dood heeft veel mensen geschokt. Afgelopen vrijdag liepen duizenden mensen mee in een stille tocht. Uit het hele land betoogden mensen hun medeleven. Deze tekens van medeleven, zoals knuffels, bloemen en brieven, worden vandaag bij de kerk neergelegd.

U kunt ook het condoleanceregister voor Milly Boele tekenen. Alle condoleances op Condoleance.nl zullen in boekvorm ter beschikking worden gesteld aan de familie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >