nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herdenkingsdag zondag 30 oktober 2011 in Tilburg

20 oktober 2011


Zondag 30 oktober a.s. opent Crematorium Tilburg en omstreken zijn poorten aan de Karel Boddenweg 5 voor de jaarlijkse herdenkingsdag. Evenals voorgaande jaren valt deze dag net voor Allerzielen: een mooie gelegenheid voor nabestaanden om hun dierbaren te herdenken.

Vanaf 10.00 uur kunt u een bezoek brengen aan de urnen- of natuurtuin, het columbarium of de begraafplaats. Om 13.30 uur start in aula 2 een herdenkingsconcert van het Oisterwijks Kamerkoor, onder leiding van Peter van Aerts. U bent van harte welkom, koffie of thee staat de gehele dag voor u klaar in de koffiekamer van aula 2.

Herinneringen
Crematorium Tilburg en omstreken heeft in de 25 jaar van zijn bestaan altijd veel aandacht besteed aan de nabestaanden. De jaarlijkse herdenkingsdag is daar een voorbeeld van. Gebleken is dat veel nabestaanden deze dag gebruiken om overleden familieleden of andere dierbaren te herdenken en alleen of met anderen herinneringen op te halen. Van 10.00 tot 18.00 uur kunt u een bezoek brengen aan een van de tuinen, het columbarium en de begraafplaats of even stilstaan bij een van de monumenten in de tuinen rondom het crematorium. Koffie of thee staat van 10.00 tot 16.00 uur voor u klaar in de koffiekamer (aula 2) van het crematorium, hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Herdenkingsconcert
’s Middags kunt u in aula 2 luisteren naar een herdenkingsconcert, uitgevoerd door het Oisterwijks Kamerkoor (OKK). Dit a capella koor is in 1992 opgericht en bestaat uit 22 leden. Het staat bekend om zijn bijzondere en gevarieerde repertoire dat een doorkijkje biedt in de hele muziekgeschiedenis (van renaissance tot hedendaags). Onder de bezielende leiding van Peter van Aerts zal het OKK deze middag werk ten gehore brengen van Vivaldi, Mozart, Mendelssohn, Purcell, Parry, Vaughan Williams en Schubert. Het concert begint om 13.30 uur en zal rond 15.00 uur afgelopen zijn (incl. een kleine pauze). Daarna kunt u nog een kopje koffie of thee drinken. De entree voor dit concert is gratis.

Kijk voor informatie over het crematorium Tilburg op www.crematoriumtilburg.nl, u kunt ook telefonisch contact opnemen met het crematorium (013 4686204).

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >