nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herdenkingsdag Dichterbij: Geliefde overledenen herinneren

11 maart 2014


Het Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant organiseert op zondag 16 maart een herdenkingsdag voor iedereen die stil wil staan bij een dierbare die dood is gegaan. Een rondgang langs allerlei activiteiten en workshops maakt het de aanwezigen mogelijk om zelf richting te geven aan herinneringen. Er is speciale aandacht voor gezinnen en kinderen. De toegang is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Locatie: Crematorium Tilburg en omstreken, Karel Boddenweg 5, Tilburg.

Rouwen en herdenken doet iedereen op zijn of haar eigen manier. Er bestaat geen draaiboek of procedure voor. Daarom biedt het netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant (een samenwerkingsverband van organisaties en zelfstandige ondernemers werkzaam op het gebied van zorg, advisering en begeleiding rondom sterven en rouw) een rondgang langs allerlei activiteiten. Eenieder kan deze dag zelf richting geven aan manieren van herinneren: alleen of samen met anderen; actief meedoen of alleen kijken of luisteren. ‘Dichterbij’ start om 13.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. U kunt zelf bepalen wanneer u komt en weer weggaat en u kunt zelf bepalen waaraan u deelneemt.

Het programma bestaat uit doorlopende activiteiten en een aantal workshops en lezingen. Zoals het luisteren naar zang, muziek en verhalen, het maken van beeldjes of andere tastbare herinneringen, workshops voor het hele gezin of voor jongeren over rouwen en zelfdoding, gesprekken en ontmoetingen met lotgenoten, enzovoort.

Kijk voor het uitgebreide programma op www.stervenenrouw.nl. of www.crematoriumtilburg.nl
U kunt het programma ook toegestuurd krijgen door contact op te nemen met Crematorium Tilburg en omstreken, tel 013-4686204.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >