nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herdenkingsbijeenkomsten begraafplaats ’t Groenedael en crematorium Almelo

21 december 2015


Op zondag 27 december organiseren de gemeente Almelo en het crematorium in Almelo aansluitend aan elkaar een herdenkingsbijeenkomst op beide locaties. De bijeenkomst op de gemeentelijke begraafplaats ’t Groenedael start om 18.00 uur. De begraafplaats is voor deze gelegenheid geheel verlicht met fakkels en vuurpotten.

De bezoekers krijgen van de gemeente Almelo één kaars per bezoeker aangeboden die tijdens de herdenkingsbijeenkomst bij het graf van een dierbare geplaatst kan worden geplaatst of bij het monument ‘Ter herinnering aan alle overleden kinderen’. De bijeenkomst bij het crematorium start om 19.00 uur, zodat bezoekers in de gelegenheid zijn beide bijeenkomsten bij te wonen. Ook hier krijgen bezoekers één kaars aangeboden om te plaatsen op het eveneens prachtig verlichte terrein van het crematorium.

Het is al weer de achtste keer dat deze herdenkingsbijenkomst wordt georganiseerd. In al die jaren is er een groeiende belangstelling voor deze bijzondere gelegenheid in de donkere dagen tussen Kerst en Nieuwjaar. Vorig jaar waren er bijna 700 bezoekers. Er worden op beide locaties een aantal teksten en gedichten voorgedragen, er is muzikale omlijsting en bij goede weersomstandigheden zullen er een aantal speciale ballonnen worden opgelaten.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Almelo op www.uitvaart-almelo.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >