nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herdenken Belicht wandeltocht voor nabestaanden in Zwolle

14 november 2014

Op zaterdag 22 november 2014 vindt op Kranenburg een wandeltocht plaats. Begraafplaats Kranenburg, het terrein van Crematorium Kranenburg en de begraafplaats Bergklooster zijn die avond verlicht met fakkels en vuurkorven. Op een aantal verschillende, speciaal gecreƫerde, plekken wordt passende muziek gespeeld. Tijdens deze wandeltocht kunt u op uw eigen manier uw overleden dierbaren gedenken. De wandeltocht is voor iedereen die iemand heeft verloren. Ook wanneer een dierbare van u elders is begraven of gecremeerd, kunt u deelnemen aan deze wandeltocht. Wij stellen uw komst zeer op prijs.

De wandeltocht 'Herdenken Belicht' wordt georganiseerd in samenwerking met: gemeente Zwolle, Begraafplaats Kranenburg, Uitvaartcentrum Kranenburg, Crematorium Kranenburg, Begraafplaats Bergklooster, Monuta, Yarden, Arabesque uitvaartverzorging, Marjanne Staal uitvaartverzorging, Wils Klok uitvaartzorg, Meander Uitvaarten, Kameleon Uitvaartzorg, Uitvaartverzorging met aandacht, Belanghebbendenraad Kranenburg en Uitvaartbegeleider Freda Gaasbeek.

Programma

Het Uitvaartcentrum Kranenburg is geopend vanaf 18:00 uur. Tussen 18:00 en 18:30 uur kunt u vanuit het Uitvaartcentrum beginnen met de wandeltocht. Na de wandeltocht is er koffie en thee bij de aula Kranenburg. 20:00 uur koffie/thee bij aula Kranenburg. 20:30 uur einde.

Op www.uitvaart-zwolle.nl is uitgebreide informatie te vinden over het onderwerp uitvaart in Zwolle. Mensen vinden er informatie en ze kunnen er inspiratie opdoen om een uitvaart helemaal naar eigen wens en smaak vorm te geven.

Reageer op dit artikel

Reacties:


6 september 2017 om 10:09

Wilma Bouwmeester

Beste medewerker,

Uw informatie over Herdenken Belicht in Zwolle is verouderd. Er zijn nu meer bedrijven die hun medewerking verlenen aan dit evenement. Ik zou graag zien dat u de juiste informatie plaatst op uw prachtige site.

Mocht u meer informatie willen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Wilma Bouwmeester


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE