nieuws

Facultatieve
Sponsors

Henk Schiffmacher mist uitvaart Deelder dankzij PostNL

5 januari 2020

Henk Schiffmacher heeft de uitvaart van Jules Deelder op 31 december gemist omdat PostNL de rouwkaart pas op 4 januari heeft bezorgd. Schiffmacher had in de media gelezen dat het zou gaan om een besloten uitvaart en dacht dat hij niet was uitgenodigd.

Toen op 4 januari de post werd bezorgd zat daar de rouwkaart bij die op 23 december was verstuurd. Schiffmacher vertelt in het AD dat hij excuses heeft ontvangen van PostNL, maar daar heeft hij niets aan. Op sociale media heeft hij veel berichten ontvangen van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt met rouwpost. Schiffmacher hoopt dat PostNL er een les uit trekt, maar hij betwijfelt of dat het geval zal zijn.

Reageer op dit artikel

Reacties:


7 januari 2020 om 10:25

Alfred Gilissen

Heel herkenbaar het niet-of te laat bezorgen van rouwpost. Héél jammer voor de betrokkenen die te laat- of geen rouwkaart ontvangen. Mij lijkt dat binnen 3 jaren er geen rouwpost meer zal zijn en veelal via social media zal verlopen. Effectiever en 99,9% dat het men dezelfde dag van overlijden al eenieder weet die genodigd is.


6 januari 2020 om 9:15

Bert Aaldring

Typisch kenmerkend voor Postnl; herken dit volledig!!! ECHT goede reclame voor Postnl!!! Geen GOED woord voor over!!! Waar moet dit heen in de toekomst????


5 januari 2020 om 18:22

Robert

Naast een originele kaart via de post, lijkt een back up in digitale vorm inmiddels onmisbaar. Dit probleem bestaat al sinds mensenheugenis en verdwijnt ook niet...


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE