nieuws

Facultatieve
Sponsors

HEMA breidt verzekeringsaanbod uit

22 augustus 2006

HEMA verkoopt steeds meer verzekeringen. Daarom heeft HEMA besloten om vanaf maandag 21 augustus een motor- en uitvaartverzekering aan het assortiment verzekeringen toe te voegen.

HEMA ziet het aantal afgesloten verzekeringen via HEMA Verzekeringen flink groeien. Het succes zit in het gemak van de website www.hemaverzekeringen.nl, de ‘kwaliteit’ van de verzekeringen en de zeer lage premies. Genoeg reden om aan het verzekeringsassortiment een motor- en uitvaartverzekering toe te voegen.

Gratis navigatiesysteem
Om het succes van HEMA Verzekeringen te vieren komt HEMA met een aantrekkelijke actie voor klanten. Bij het afsluiten van een autoverzekering geeft het bedrijf vanaf maandag 21 augustus een GPS-navigatiesysteem ter waarde van 299 euro cadeau. Klanten die een WA-verzekering met beperkt casco of volledig casco (All-Risks) afsluiten krijgen het systeem thuisgestuurd. Het aantal navigatiesystemen is gelimiteerd, dus ‘op=op’.

Internet
‘Internet is hét verkooppunt voor HEMA Verzekeringen’, legt marketingdirecteur René Repko uit. ‘Neem de autoverzekering: van alle polissen die wij afsluiten, verloopt 85% via internet. Maar we verkopen natuurlijk nog meer via onze website. Je kunt gebak, foto’s, online cursussen en speelgoed bestellen. Om maar wat te noemen.’

Voorselectie
‘Wij verkopen producten en diensten van alledag’, aldus Repko. ‘Met HEMA-kwaliteit en een scherpe prijs. Omdat mensen al genoeg aan hun hoofd hebben, doen wij er alles aan om de keuze voor hen zo gemakkelijk mogelijk te maken. We maken een voorselectie, zodat je bij wijze van spreken niet uit twintig producten en dertien merken hoeft te kiezen. In ondergoed, in mokken, in hoeslakens en in verzekeringen. Het HEMA-logo is ons kwaliteitsstempel.’

HEMA Verzekeringen
Sinds november 2004 is het mogelijk om via HEMA Verzekeringen een auto-, reis-, woon- en rechtsbijstandverzekering af te sluiten. HEMA Verzekeringen verkoopt deze verzekeringen via internet, telefonisch of via brochures die verkrijgbaar zijn bij de kassa’s en klantenservice in de winkels. Als makelaar in assurantiën houdt Aon zich bezig met de inkoop van deze verzekeringen, de productontwikkeling en de onderhandelingen met verzekeraars.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >