nieuws

Facultatieve
Sponsors

Help ons en 'like' onze Facebook-pagina

31 januari 2013


Uitvaart.Com was als een van de eerste actief met Social Media. Zo registreerden we in 2007 het Twitter account @uitvaart. Met Facebook waren we iets later maar we zijn hard op weg die achterstand in te halen. Op de Facebookpagina van Uitvaart.nl komen veel van de online activiteiten samen. En uù kunt ons helpen, door onze Facebook pagina te "liken"!

Zo vindt u op de Facebook-pagina van Uitvaart.Com verschillende vragen beantwoord door de experts van uitvaart.nl, bij voorbeeld over de regels rondom begraven en cremeren, de uitvaartverzekering, nazorg en erfrecht.

Ook de vacatures die worden aangeboden via Uitvaartvacatures.nl, worden op de Facebook-pagina gepresenteerd. Daarnaast vindt u ook wat luchtiger berichtjes, die niet geschikt zijn voor Uitvaart.nl, zoals de afbeelding hieronder.


Meehelpen kan!

Wilt u ons steunen met onze Facebook-activiteiten? Dan kan ik een paar seconden en is helemaal gratis. Ga naar onze Facebook-pagina en maak uw waardering kenbaar door de pagina te liken! Het helpt onze pagina een grotere bekendheid te verwerven. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >