nieuws

Facultatieve
Sponsors

Hella van der Wijst spreekt op de Uitvaartmarkt Harmelen

21 februari 2020

Ontspannen sfeer
Fotograaf: Ruben Timman

Tijdens de Uitvaartmarkt Harmelen op zaterdag 7 maart geeft tv-presentatrice Hella van der Wijst een boeiende lezing over ‘De kracht van troost’. Hella sprak veel mensen over rouw en gemis voor het tv-programma ‘Ik mis je’. Ze weet haar publiek te boeien met levensechte verhalen, die vaak voor herkenning zorgen. De Uitvaartmarkt wordt van 11.00 tot 15.00 uur gehouden in de sfeervolle zalen van Restaurant Kloosterhoeve in het centrum van Harmelen. De toegang tot de markt en lezingen is gratis. Hella van der Wijst houdt haar lezing om 11.30 én om 13.30 uur. Er zijn ook andere lezingen en presentaties, waarvan een volledig overzicht is te vinden op www.uitvaartmarkt2020.nl .

Ontspannen sfeer

Op de Uitvaartmarkt kan iedereen zich in ontspannen sfeer geheel vrijblijvend oriënteren op een persoonlijke uitvaart. In de zalen van de Kloosterhoeve informeren 25 standhouders de bezoekers over persoonlijke uitvaartbegeleiding, een mooie bloemengroet, uitvaartkisten en wades, producten voor een babyuitvaart, erfrecht en nalatenschappen, het vastleggen van persoonlijke herinneringen en fotografie en videoregistratie. Buiten is uniek rouwvervoer te bekijken. Voor alle bezoekers staat een vers kopje koffie of thee klaar en een pianist zorgt voor live muziek.

Oriënteren op laatste wensen

De uitvaartmarkt wordt georganiseerd door Marco van der Straten, die met Van der Straten Uitvaartbegeleiding het afscheid graag zo persoonlijk mogelijk wil maken: “Een uitvaartmarkt is een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend te komen kijken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Er kan zoveel meer dan mensen vaak denken.” Op de uitvaartmarkt heeft hij voor de bezoekers een speciaal boekje beschikbaar, waarin mensen hun laatste wensen kunnen opschrijven. “De ervaring leert dat het rust geeft als mensen hun laatste wensen vastleggen. Het neemt ook een stukje zorg weg bij familie of andere nabestaanden. Het is fijn als zij weten wat iemands wensen voor de uitvaart zijn. Op de uitvaartmarkt kan iedereen die dat wil informatie inwinnen en ideeën opdoen.”

De uitvaartmarkt is bedoeld voor iedereen uit de regio Harmelen, Vleuten, De Meern, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn en alle andere belangstellenden.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE