nieuws

Facultatieve
Sponsors

Helderziende in Yarden Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen

Medium ‘leest’ foto’s overledenen

5 december 2006

Op woensdag 20 december houdt medium Janet Werner de lezing ‘vragen over het einde’ in Yarden Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2-A in Den Haag. De presentatie duurt van 19.30 tot 21.45 uur. Janet Werner houdt zich bezig met psychometrie, een vorm van helderziendheid aan de hand van foto’s en voorwerpen. Op basis van foto’s van overledenen die belangstellenden naar de lezing meebrengen, kan zij voelen wat de situatie van de persoon op de foto is. Mogelijk mag ze ook een boodschap doorgeven van ‘gene zijde’. Naast lezingen verzorgt Janet Werner cursussen op gebied van psychometrie en is zij onder meer auteur van ‘Krachtkaarten’, een set kaarten over de zin van het leven.

Niet zweverig
Janet Werner: ‘Als kind zag ik al dingen die anderen niet zagen. Met mijn helderziendheid wil ik mensen helpen. Aan de hand van foto’s kan ik vragen van familieleden en vrienden beantwoorden over de persoon op de foto. Hetgeen ik hen vertel, is niet zweverig. Ik geef mensen informatie waar ze wat mee kunnen. Het beste is dat ik zo min mogelijk weet van het geval voordat ik begin zodat de informatie zo zuiver mogelijk wordt doorgegeven. Ik nodig hierbij geïnteresseerden uit een foto van een overledene naar de lezing mee te nemen. De foto’s worden op een tafel gelegd en daaruit zal ik een aantal foto’s selecteren en uitvoerig bespreken. Verder geef ik ook informatie waar de hele zaal iets aan heeft.’

Reserveren
Teamleider Alexandra Howard: ‘Wegens de massale belangstelling voor de lezing van 26 oktober hebben we besloten opnieuw de lezing te laten plaatsvinden. Helderziendheid staat volop in de belangstelling.’ Yarden Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen ontvangt met koffie/thee/fris. Halverwege de avond is er een pauze. De toegang is vrij, maar reserveren is noodzakelijk: telefoon 070 325 8396 of cre.nieuweykenduynen@yarden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >