nieuws

Facultatieve
Sponsors

Heemskerk ruimt 68 tweelaags grafruimten op begraafplaats Eikenhof

1 oktober 2007

In de week van 8 oktober gaat een externe firma, in opdracht van de gemeente Heemskerk, 68 tweelaags graven van de grafheuvels R, U en V ruimen op begraafplaats Eikenhof in Heemskerk. Het betreft huurgraven waarvan de gebruiksrechten weer aan de gemeente zijn vervallen. Na de ruiming worden de stoffelijke resten herbegraven in het verzamelgraf op de begraafplaats.

Begraafplaats Eikenhof

De bij de gemeente geregistreerde nabestaanden zijn schriftelijk op de hoogte gebracht van de voorgenomen ruiming. De eventueel nog aanwezige grafmonumenten zijn inmiddels verwijderd of op verzoek van de nabestaanden door hen opgehaald. De geruimde grafruimten zullen later weer worden ingezet als nieuwe graven.

De verwachting is dat de werkzaamheden de hele week in beslag zullen nemen. Gedurende deze tijd zijn de betreffende grafheuvels niet voor bezoekers van de begraafplaats toegankelijk. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de medewerkers op de begraafplaats of u kunt bellen naar het gemeentehuis, telefoon 0251-256777.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE