nieuws

Facultatieve
Sponsors

Haringkoppen Verbinden, een zaak van leven en dood

16 mei 2018


Een aantal Vlaardingse ondernemers en de stichting Haringkoppen Verbinden hebben de krachten gebundeld en willen zich op innovatieve wijze bezighouden met het verbinden van Vlaardingers. Vlaardingers worden al eeuwen lang ‘Haringkoppen” genoemd, een benaming die door vele Vlaardingers gezien wordt als een echte Geuzentitel.

‘Stichting Haringkoppen Verbinden’ is ontstaan uit de gedachte om met de Haring als beeldmerk het imago van Vlaardingen te versterken, maar ook door de “haring” als middel te gebruiken om te verbinden en zo het verhaal van de haringvisserij in Vlaardingen hernieuwd leven in te blazen.

Vanuit deze gedachte hebben zij gezamenlijk de “Haringkoppen” uitvaartkist bedacht en ontworpen. Wij willen hiermee de inwoners, bedrijven en instellingen in Vlaardingen met elkaar verbinden.

De uitvaartkist met als thema “haringkoppen” is een unieke kist waarmee nabestaanden de Vlaardingse identiteit kunnen bevestigen en uitdragen bij een afscheid van een dierbare.

Deze Haringkoppen uitvaartkist is door een van de ondernemers belangeloos van een zogenaamde ‘Wrap” voorzien

Tijdens de open middag op 26 mei 2018 op de begraafplaats Holy zal deze Vlaardingse en bijzondere uitvaartkist worden onthuld door de burgemeester van Vlaardingen, Annemieke Jetten. Zij is de beschermvrouwe van de stichting Haringkoppen Verbinden.
De winst die gemaakt wordt bij de verkoop van deze kisten komt geheel ten goede aan de stichting ‘Haringkoppen Verbinden”
Deze ondernemers en de stichting Haringkoppen Verbinden zullen op deze open middag aanwezig zijn om al uw vragen over dit unieke ontwerp van deze Vlaardingse uitvaartkist te beantwoorden.


Kom tijdens deze open middag op begraafplaats Holy aan de Omendreef 150 in Vlaardingen kennismaken met deze bijzondere en unieke uitvaartkist.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >