nieuws

Facultatieve
Sponsors

Hans Raaijmakers start nieuwe uitvaartonderneming in Geldrop

a.s. zondag Open Dag in het Uitvaarthuis

2 januari 2012


Na 15 jaar gewerkt te hebben in het crematorium in Heeze en daarna 16 jaar, eerst als uitvaartverzorger en vervolgens als Hoofd Uitvaartverzorging, bij Van der Stappen Uitvaartverzorging in Geldrop in dienst te zijn geweest start Hans Raaijmakers met een eigen uitvaartonderneming.

Tevens opent Hans het Uitvaarthuis aan het Emopad 56 in Geldrop. In de afgelopen jaren heeft Hans Raaijmakers vele families in Geldrop, Nuenen en omgeving mogen begeleiden bij het afscheid nemen van hun dierbare overledene. Gesterkt door de vele positieve reacties die hij altijd van nabestaanden mocht ontvangen, heeft hij daarom besloten om met ingang van 1 januari 2012 een eigen uitvaartonderneming te starten.

Uniek Uitvaarthuis

Een van de mogelijkheden die Hans Raaijmakers kan bieden, is het opbaren van de overledene in het Uitvaarthuis, waarmee hij uniek is in de regio Eindhoven. “Ons Uitvaarthuis is geen bedrijfspand maar een echt woonhuis”, licht Raaijmakers toe. “In een warme, huiselijke sfeer kan men dag en nacht zijn/haar dierbare bezoeken, wanneer men daar zelf behoefte aan heeft en in alle privacy.” De twee familiekamers krijgen de toepasselijke naam Lavendel en Hortensia, want de kamers bieden de hele zomer zicht op deze rijk bloeiende planten in de tuin. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56 in Geldrop, ligt aan de doorgaande weg naar het crematorium in Heeze en in de directe nabijheid van de begraafplaatsen ’t Zand en Zesgehuchten. Naast Hans is medewerkster Yvonne Bax-Toirkens de gastvrouw van het Uitvaarthuis.

Innovatief

Hans Raaijmakers is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uitvaarten nog persoonlijker te maken. Tien jaar geleden haalde hij het landelijke nieuws met de mogelijkheid om als tastbare herinnering een handafdruk te laten maken. CNN heeft daar toen nog een reportage over gemaakt in Geldrop. Met deze mogelijkheid is zelfs de Funeral Award in Brussel behaald, als meest innovatieve idee op uitvaartgebied van het jaar 2000. Hans heeft nog volop ideeën waarvan hij hoopt ze dit jaar verder te kunnen ontwikkelen.

A.s. zondag Open Dag in het Uitvaarthuis

Op zondag 8 januari a.s. kan iedereen van 11.00 tot 16.00 uur kennismaken met het nieuwe Uitvaarthuis van Hans Raaijmakers. Tijdens de open dag zullen er ook vrijwilligers en een ambulance aanwezig zijn van de Stichting WensAmbulance Brabant, een nieuw initiatief in Noord Brabant die terminale mensen de gelegenheid biedt om nog een keer ergens naar toe gebracht te worden. Wie t.g.v. de opening van het Uitvaarthuis een donatie aan dit goede doel wil schenken wordt bij voorbaat hartelijk bedankt door de familie Raaijmakers.

Zie voor meer informatie de website: www.hansraaijmakers.nl of neem contact op via tel. 040-7808000 of e-mail: info@hansraaijmakers.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >