nieuws

Facultatieve
Sponsors

Halte Driehuis-Westerveld laat oude tijden herleven

6 april 2017


Met de opening van de HOV-lijn op 2 april jl beschikt Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6, Driehuis) weer over een ‘eigen’ halte: Driehuis-Westerveld. Daarmee is Westerveld via het nieuwe tracĂ© tussen station Haarlem en IJmuiden met het openbaar vervoer optimaal bereikbaar. “Hiermee herleven ook nog eens oude tijden”, vertelt Westerveld-directeur Carla Bosua terugkijkend op de lange historie. “Al in 1889 had Westerveld een eigen treinhalte voor een speciale rouwtrein tussen Amsterdam en de begraafplaats. Dat we na al die jaren nu weer een halte Driehuis-Westerveld hebben is toch wel heel bijzonder.”

Optimale bereikbaarheid Vanaf heden rijdt de bestaande buslijn 75 over het nieuwe tracĂ©. Na de zomer gaat R-net lijn 385 rijden, deze vervangt dan lijn 75. “Westerveld had al een prima bereikbaarheid. Maar met deze HOVlijn komen bezoekers echt tot de voordeur. Daarmee zijn we met het openbaar vervoer nu ook optimaal bereikbaar”, vertelt Carla Bosua.


Begraafplaats & Crematorium Westerveld maakt deel uit van ’de Facultatieve Groep’. De kernactiviteiten van de Groep (sinds 1874) zijn dienstverlening en techniek. Met activiteiten over de hele wereld en eigen vestigingen in tien landen is 'de Facultatieve Groep' op tal van terreinen actief. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is ‘Eenheid in verscheidenheid’. Optimale sámenwerking met onze opdrachtgevers en als pártners streven naar de hoogste kwaliteit. Dát is waar 'de Facultatieve Groep' voor staat!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >