nieuws

Facultatieve
Sponsors

GUV’s wagenpark milieuvriendelijk

8 november 2010


Sinds een tijdje heeft GUV haar wagenpark vernieuwd en daarbij gekozen voor milieuvriendelijke, degelijke auto’s. Daarnaast is gekozen voor een eenheid in het wagenpark en zijn het allemaal zwarte volkswagens. DAGO in Aalten heeft deze geleverd.

Bert van Asselt, directeur van GUV licht de keuze toe: “We waren toe aan nieuwe bedrijfsauto’s en wilden goed geadviseerd worden bij deze investering. DAGO is een organisatie die dicht bij ons gevestigd is en dus hebben we met hen contact gezocht. Ook anderen hebben echter een kans gehad een aanbieding te doen.
Samen met DAGO kwam echter de beste aanbieding op tafel. Uiteindelijk concludeerden we samen dat de Blue Motion uitvoering van Volkswagen het beste past bij onze organisatie. Ze hebben een lage CO2 uitstoot en gaan erg zuinig met brandstof om. Samen maakt dat de auto’s zeer milieuvriendelijk. De zwarte auto’s passen bij ons werk en de uitvaartverzorgers kunnen alle spullen die ze nodig hebben erin vervoeren. Het zijn functionele, degelijke auto’s met een subtiele vermelding van ons logo op de auto vermeld voor de herkenbaarheid. ” Hij gaat verder: “De combinatie van DAGO en Regio Lease ligt er voor de hand. Regio Lease is een eigen leasebedrijf van DAGO waardoor alles onder één dak te vinden is. We hebben daardoor één aanspreekpunt. Het wagenpark is zo goed in beheer en wij hebben er geen omkijken naar. Wij zijn goed in het regelen van uitvaarten en zij met auto’s. Zo versterk je elkaar.”

Ron Visser van DAGO: “We waren blij met de beslissing van GUV. Samen zijn we er goed uitgekomen. Wij nemen hun zorgen over voor het wagenpark zodat zij zich kunnen richten op uitvaarten en alles wat daar bij komt kijken. Wij hebben net als GUV een regionale functie en bij beiden staat de Achterhoekse mentaliteit hoog in het vaandel.”

René Kolkman van Regio Lease vult aan: “Regio Lease is een eigen leasemaatschappij van DAGO en daardoor kunnen we een totaalconcept leveren. Samen met ons eigen schadebedrijf kunnen we echt alles voor hen verzorgen. Met de keuze voor deze wagens is er een duidelijke uitstraling van het bedrijf terwijl bij ons de zorg ligt voor onderhoud en eventuele pechgevallen. Er staat steeds een zelfde auto voor hen klaar zodat ze daar geen zorgen over hoeven te hebben. Samen staan we zo klaar voor de gemeenschap.”

Foto onderschrift: Van links naar rechts. Niek Roedema (directie GUV) en Ron Visser (DAGO) kijken toe terwijl Bert van Asselt (directeur GUV) de sleutels overhandigd krijgt van Rene Kolkman (Regio Lease).

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE