nieuws

Facultatieve
Sponsors

GUV neemt Herman Tomesen Uitvaartverzorging over

2 mei 2016


GUV neemt de aandelen van Herman Tomesen Uitvaartverzorging over en zal daarmee de uitvaartverzorging van Herman Tomesen in de regio’s overnemen. Herman Tomesen uitvaartverzorging sluit daardoor aan bij de GUV bedrijven die al de regio’s Aalten, Winterswijk, Oost-Gelre en Berkelland bedienen. Hierdoor wordt het werkgebied van GUV & Tomesen, de Achterhoek, nog beter gedekt.

Herman en Ineke Tomesen wilden wat anders. “We hebben gezocht naar een geschikte overname kandidaat en die in GUV gevonden. We wilden een goede thuisbasis voor onze werknemers, maar ook een sterke organisatie die dienstverlening en kwaliteit van zorg combineert om ons werk voort te zetten. We hebben dat bij GUV gevonden.”

Bert van Asselt, directeur GUV, was blij met deze benadering. “Wij zijn een in de Achterhoek gewortelde organisatie die zonder winstoogmerk werkt. We staan voor persoonlijk en betrokken begeleiden van uitvaarten. Het feit dat juist wij benaderd werden voor deze overname geeft aan dat we ook in de ogen van collega’s goed werk leveren en een degelijke organisatie zijn. Het siert Herman en Ineke dat de werkgelegenheid en de werksfeer voor de medewerkers hoog op het lijstje van eisen stond. Wij gaan daar zeker voor zorgen.”


In persoonlijk en huiselijke sfeer werd op de getekende overeenkomst geproost. V.l.n.r. Ineke Tomesen, Herman Tomesen en Bert van Asselt

Over Herman Tomesen Uitvaartverzorging BV
Herman Tomesen Uitvaartverzorging BV is opgericht in 1998 door Ineke en Herman Tomesen. De uitvaartonderneming startte met het bedrijf in het winkelcentrum ’t Ganderije te Gaanderen. Na een verhuizing binnen Gaanderen opende het in 2004 Uitvaartcentrum De Burcht te Terborg. Na een jarenlange samenwerking met Fa. Menkhorst en Begrafenis vereniging Zelhem zijn beide overgenomen door Herman Tomesen waarna ook het Uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem werd gekocht. Herman Tomesen Uitvaartverzorging verwierf in de afgelopen jaren grote bekendheid in de regio. Bij het bedrijf werken naast de directie 6 medewerkers.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >